Ingrid Hulsen

Register Arbeidsdeskundige

Ik heb ruime kennis van en ervaring met het vakgebied verzuim en re-integratie. Mijn ervaring heb ik opgedaan in zowel de profit, als de non-profit sector, in diverse branches en sectoren. Ik beschik over een uitgebreid netwerk en werk samen met verschillende disciplines zoals bedrijfsartsen, casemanagers, juristen, mediators en andere deskundigen. Hierdoor ben ik altijd in staat om maatwerk te leveren of om door te verwijzen als dat nodig is.

Ik kan ondersteuning bieden bij ieder vraagstuk op het gebied van (complex) verzuim, re-integratie, duurzame inzetbaarheid en loonwaarde. Met mijn analytisch vermogen weet ik snel tot de kern van de zaak te komen. Vanuit een zakelijke betrokkenheid heb ik oog voor verschillende belangen, onafhankelijk en betrouwbaar. Mijn wijze van communiceren (zowel mondeling als schriftelijk) is toegankelijk. U kunt van mij heldere en duidelijke adviezen verwachten, waarmee u verder kunt.

Ik ben lid van de beroepsvereniging van arbeidsdeskundigen (NVvA) en ben zowel geregistreerd (SRA) als gecertificeerd (DNV-GL).

Mijn opdrachtgevers zijn arbodiensten, werkgevers, verzekeraars en gemeenten.

Vragen? Of een afspraak maken?

U kunt me mailen op

U kunt me bellen op